Reparatie

Buiten het onderhoud van de auto kunnen er ook onderdelen stuk gaan en verslijten. Met het juiste onderhoud worden extra reparaties en kosten ook bespaart. Denkt daarbij aan het vervangen van de distributie aandrijving van de motor. Als deze niet preventief vervangen wordt, bestaat de kans dat deze breekt en er veel motorschade zal worden aangericht. Hierdoor zullen er vervolgens hoge reparatiekosten worden gemaakt. Een ander voorbeeld is bijvoorbeeld het niet op tijd vervangen van de remblokken. Als deze niet tijdig worden vervangen zullen de remschijven te ver beschadigd raken, wat ook extra kosten met zich mee zal brengen. Weer een ander voorbeeld is het niet tijdig vervangen van de remvloeistof. Hierdoor zal er vocht ontstaan in de remvloeistof, waardoor er corrosie in de remplunjers zal ontstaan, en de remmen uiteindelijk vast zullen gaan zitten. Buiten achterstallig onderhoud kunnen er natuurlijk altijd onderdelen stuk gaan.

Verschil in reparatiekosten:

De kosten van bijvoorbeeld het vervangen van een distributieriem, waterpomp, remblokken, remschijven of een koppakking zal per auto verschillen. De reden daarbij is dat het aantal werkuren per type auto zal verschillen. Dit heeft met name te maken hoe toegankelijk het te vervangen onderdeel is en hoeveel er losgehaald en verwijderd moet worden. Ook de kosten van de onderdelen zullen per type auto verschillend zijn.


Om een idee te krijgen hoeveel kosten je voor een reparatie of voor onderhoud werkzaamheden moet maken kunt u Seyid customer service contact opnemen. U kunt ook langs komen met uw auto. Wij zullen u van harte welkomen.